Vacatures


Machinale houtbewerker

De uitdaging is om onze machines voor je te laten werken. Het productieproces is zo afgestemd dat er met zo min mogelijk handelingen houtbewerkingen worden verricht aan de onderdelen voor de kozijnen, ramen en deuren. Jij zorgt dat de afstellingen van de machines perfect staan, het snijgereedschap vlijmscherp is en dat de machines beladen worden om de bewerkingen uit te voeren.


Voormontage medewerker

Alle machinaal geproduceerde onderdelen moeten samengesteld worden tot een geheel kozijn, raam of deur. Met werktekeningen pers je de onderdelen in elkaar tot een geheel kozijn, raam of deur. Je controleert het geheel voordat deze elementen naar de spuitafdeling gaan.


Spuiter Timmerfabriek

De samengestelde kozijnen, ramen en deuren worden door jou voorzien van 2x een grondverf- en indien nodig een aflak laag. Ook het behandelen van planken voor o.a. gevelbekledingen door middel van verfspuitlijnen behoort tot je werkzaamheden. Dat dit netjes én accuraat moet gebeuren spreekt voor zich. Het is jou zorg dat deze kozijnen, ramen, deuren en planken jarenlang beschermd zijn tegen weersinvloeden.


Afmontage medewerker

Als de kozijnen, ramen en deuren voorzien zijn van de benodigde verflagen ga jij de delen door middel van hang- en sluitwerk samenstellen tot één geheel. Wat is er nu mooier als een deur of raam soepel open en dicht gaat of dat een schuifpui loopt als een zonnetje. Hierdoor heb je eer van je werk.


Wij bieden jou:


- Een uitdagende en afwisselende functie bij een familiebedrijf.
- Een prettige informele werksfeer met korte communicatielijnen.
- Goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van de Timmerindustrie.
- Uitzicht op een vast contract.


Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Erik van Aarle, tel.: 0411 – 65 35 25 of e-mail: evanaarle@vanaarlekozijnen.nl


STAGEPLEKKEN

Ben je opzoek naar een leuke en interessante stageplek? Bij Van Aarle Kozijnen zijn we het hele jaar door op zoek naar stagiaires. Wil je ervaring opdoen in het timmervak? Samen bekijken we welke plek binnen ons bedrijf het beste bij je past en voldoet aan de stage-eisen van je opleiding. We hebben een gemotiveerd team dat je graag als stagiaire wil begeleiden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Erik van Aarle, tel.: 0411 – 65 35 25 of e-mail: evanaarle@vanaarlekozijnen.nl


Kijk hieronder voor meer vacatures bij een van onze andere bedrijven:


- Klik hier voor de vacatures bij BouwPartner Boxtel>>

- Klik hier voor de vacatures bij Van Aarle Houtbedrijf>>