Vacatures

 

Bij van Aarle Kozijnen hebben we een uitstekend, geautomatiseerd en modern productieproces. Na de ingangscontrole van diverse materialen en het afronden van de werkvoorbereiding starten we de productie met het  afkorten en schaven van het hout. Hierna worden de onderdelen op onze vol automatische CNC gestuurde machine volledig bewerkt. Nadat de onderdelen zijn geproduceerd moeten deze samengesteld worden tot kozijnen, ramen en deuren.
Wij zijn op zoek naar Medewerkers:


Opsluiten van kozijnen, ramen en deuren (montage)
Als medewerker rmontage ga je de losse onderdelen verlijmen tot één geheel product. Zo voorzie je de kozijnen van rekken, spouwlatten en overige hulphout. Samen met de ramen en deuren maak je alles gereed voor de spuitafdeling en hang je de onderdelen op aan de transportbaan.

Machinaal houtbewerker
Als medewerker machinaal houtbewerker ga je afkorten,schaven, bewerken met onze CNC Conturex..


Leerling calculalator / werkvoorbereider.
Het uitwerken van offerte, ondersteuning werkvoorbereiden voor productie.

 

Zaterdag / vakantiehulp

Wil je na je studie in de houtwereld werken en zoek je nu een leuke bijbaan en daarbij ook noge eens ervaring opdoen, dan is dit echt iets voor jou. ( zeg nu zelf toch veel leuker dan vakken vullen )

 

Functie-eisen

Opleiding minimaal VMBO niveau met eventueel praktijkonderwijs.
Technisch inzicht en het kunnen lezen van onze technische tekeningen.
Vergelijkbare werkervaring in een (timmer)werkplaats of bereid het vak te leren.
Flexibel en collegiaal
Goede werkmentaliteit

Aanvullende informatie
Voor meer vragen over deze vacatures, kun je contact opnemen met Erik van Aarle door een mail te sturen naar evanaarle@vanaarlekozijnen.nl

Ben je ervan overtuigd dat jij de geschikte kandidaat bent, stuur dan je motivatie en CV naar evanaarle@vanaarlekozijnen.nl